Tuesday 30 December 2008

Első PIF ajándékozásról/ First PIF

Ma kaptam mailt Barbitól, hogy végre megkapta a PIF ajándékomat, aminek nagyon örültem... már aggódtam, hogy nem fog odaérni hozza.
És itt a kép az ajándékról... számomra egyik kedvenc :)
Kashayanak is elküldtem már az ajándékot, ezek az utolsó napok a leghosszabbak, mig nem tudom biztosra, hogy el is ért hozza. Kész van Diának is az ajándék. :) Nem volt könnyű dolgom, hisz annyira csodálom mindhármuk munkáját és még messze állok tőlük :) node öröm volt elkésziteni :)

My PIF gift for Barbi:


Én Dóri ajándékát kaptam meg, aminek nagyon örültem, szeretem az ő munkáit, és büszke vagyok a karira. Az LNóri ajándéka nem ért el hozzám. :( Sajnos a postán elveszett.

I have got this beautiful bracelet from Dóra. I just love it :) I love her works and I was so happy that I can wear now one of her jewelry.

5 comments:

Babra said...

Gyönyörű amit Dóritól kaptál!:) És elhiszem, hogy aggódsz, hogy rendesen odaér-e az ékszer Franciaországba, én is a 10 körmömet lerágtam:D Végül elsőbbségivel is másfél hét volt, úgyhogy ha az nem telt még el, akkor ne aggódj:D A csenő postást (vagy akárki is volt) meg eléri majd a karma!:)
Amit Barbinak készítettél nagyon szépséges!!!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves said...

Nagyon szépek! És irtó rossz, hogy lenyúlta egy postás :( Legalább ajánlottan lett küldve? Mert akkor kártérítést ad a posta.

Én még nem kaptam postacímet, pedig készíteném már az ajándékodat!!! Nyilván nem ér majd Dóri nyomába, de azért szeretnélek meglepni...

crispy80@gmail.com

LNóri said...

Szia Gini,
Mikor írod meg a címed?
És mikor teszed fel a második pifed a blogra, mert már úgy várom, hogy jelentkezhessek, régen tartogatom rád a harmadik lehetőségem.
Azt álmodtam decemberben, hogy beszéltünk telefonon? vagy tényleg megtörtént?
Puszi

LNóri said...

ja és a méreteket is várom :-)

ZoknisPanka said...

Imádnivaló